tiistai 23. lokakuuta 2012

Brändää yrityksesi -valmennukset Kemissa ja Kajaanissa

Brändää yrityksesi - valmennuspäivä Petäjävedellä 8.11.
Mitä merkitystä yrittäjän persoonalla ja intohimolla on brändille? Miten erottua kilpailijasta? Miten kertoa asiakasta kiinnostavalla tavalla yrityksestä? Näitä ja useita muita kysymyksiä tarkastellaan Hienosäädän Brändää yritykseksi - valmennuksissa Petäjävedellä ja Kemissä.

Petäjäveden valmennus 8.11. on yhden päivän luento, joka on suunnattu käsityöyrityksille, taiteilijoille tai asiantuntijayrittäjille. Ilmoittaudu mukaan, jos haluat käytännönläheisiä eväitä ja ideoita itsesi tai yrityksesi brändäämiseen.
Paikka: Auditorio Miilu, Miilutie 4, 4100 Petäjävesi
Aika: To 8.11.2012 klo 9-16.
Hinta: 50 euroa (sisältää ruokailun Masuunissa, kahvit omakustanteisia)
Sitovat ilmoittautumiset 2.11. mennessä:
Anneli Saarijärvi puh. 040 341 5070 tai anneli.saarijarvi@jao.fi
Päivän järjestää Jyväskylän aikuisopisto, käsi- ja taideteollisuusala

Brändää yrityksesi – erotu ja korosta parhaita puoliasi on workshop-valmennus Kemissä 6.11., 13.11. ja 27.11.2012. Valmennuksessa käydään läpi 

- kuinka yritys löytää omat erottuvuustekijänsä ja pystyy erottumaan kilpailijoista?
- mitä yrityksen kannattaa korostaa markkinoinnissa ja miten?
- mitä yrityksen pitäisi luvata asiakkaalle, että se kiinnostaisi häntä?
- mitä merkitystä yrittäjän persoonalla ja intohimolla on brändille?
- mitä merkitystä visiolla ja tavoitteilla on brändäämiselle?

Valmennuksen tuloksena saat kirjoitettua itsestäsi tai yrityksestäsi markkinointitekstin, tarinan, jota voit hyödyntää verkkosivuilla, julisteissa, esitteissä tai myyntipuheessa. Teemme myös kuvaussuunnittelun henkilökuvaan, joka puhuu samaa kieltä kirjoittamasi tarinan kanssa. Monelle yritykselle yrittäjän tai työntekijän persoona ja osaaminen ovat asioita, joista kumpuaa yrityksen kilpailukyky ja kiinnostavuus.

Jos haluat käytännönläheisiä eväitä ja ideoita itsesi tai yrityksesi brändäämiseen, valmiin  esittelytekstin ja kuvaussuunnitelman, ilmoittaudu mukaan! Valmennuksen sisältöä voi yhtälailla soveltaa yritys, yrittäjä, asiantuntija tai vaikkapa taiteilija. Hinta 150 €/osallistuja. Hinta on osallistujakohtainen. Ilmoittautumiset 31.10.2012 mennessä www.ely-keskus.fi/lappi kohdasta: tapahtumat ja koulutukset: Brändää yrityksesi. Max. 10 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmennuksen järjestää Digipolis Oy, Kemi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti